Callus® Implant Solutions

Keresés
Close this search box.

Szakmai előadások

A szombat tudományos előadásai izgalmas és mélyreható betekintést nyújtottak a dentális implantológia aktuális kérdéseibe. Minden résztvevő további 12 akkreditált ponttal is gazdagodott.

Mélyítő tapasztalatok és szakmai fejlődés

Az év számunkra legizgalmasabb eseménye, a Callus International Scientific Congress, lezárult, és a pénteki hands-on kurzusok (2023.12.01.) méltán váltak a szimpózium kihagyhatatlan pillanataivá. Három kivételes kurzus nyújtotta a résztvevőknek a lehetőséget a gyakorlati szakmai fejlődésre és a tapasztalatok elmélyítésére.

E-poszterek értékelése és díjkiosztó

Az idei jubileumi szimpóziumunk különlegessége volt az e-poster pályázat, amelyre 10 rendkívül magas színvonalú munka érkezett be. Ezeket a kiemelkedő pályaműveket a nagy előadóteremben kiállítottuk, lehetővé téve a résztvevők számára, hogy közelebbről megismerjék és mélyebben megértsék az aktuális kutatásokat és eredményeket.

Véget ért az év, számunkra legjobban várt eseménye.

Az elmúlt napok intenzívek és szakmailag kiválóak voltak, tele remek előadásokkal és gyakorlati kurzusokkal. Szeretnénk megköszönni minden résztvevőnek és előadónak a rengeteg energiát és időt amit a szimpóziumra szánt.