Callus® Implant Solutions

Keresés
Close this search box.

2x12°-os csatlakozás a kiváló biológiai zárás és stabilitás érdekében. Két platform átmérő a legkülönbözőbb protetikai kihívások megoldására. CAD/CAM felhasználásra kész!

A csatlakozás körüli, terhet nem viselő koronális felület sima, esztergált a lágyrész integráció elősegítésére és a bakteriális kontamináció megelőzése céljából.

Nyaki teher elosztást és stabilitást növelő mini menetek. (Sinus-lifttel egy ülésben beültetett implantátum esetén különösen előnyös)

Dupla menetspirál a dinamikus és kíméletes behelyezés érdekében

Apikálisan mélyülő menetek teszik lehetővé  aláméretezett furattal kombinálva puha csont esetén is a kiemelkedő primer stabilitás elérését, a kresztális feszülés növekedése nélkül.

Lekerekített apex. Kíméli az anatómiai képleteket és segíti a csont tömörítését.

Teljes vertikális hosszában kezelt felület a magas, akár azonnali terhelést is lehetővé tevő stabilitás és a csontot kímélő kedvező teherelosztás érdekében.

Enyhén kúpos formájú implantátum test, ami aláméretezett párhuzamos furatban tömörítő funkciója révén segíti a megfelelő stabilitás elérését.

A csont keménysége és az elérni kívánt stabilitás függvényében megválasztott fúrási protokollal kombinálva univerzálisan alkalmazható implantátumtest forma.

A Callus PRO rendszer protetikai csatlakozását mély, 2x 12°-os kúp és 1.2 mm hosszúságú hatszög indexelés alkotja. A mély kúpos kapcsolat a biológiai zárás garantálásán túl a vékony implantátumok mechanikai ellenállását hivatott biztosítani. A digitális alapon készülő egyedi alkatrészek elérhetősége érdekében olyan, jól hozzáférhető és elterjedten alkalmazott kompatibilis implantátum-fejrész csatlakozást integráltunk, ami a világ szinte összes CAD/CAM rendszerében megtalálható. A 2×12°-os kúp nagyszerű egyensúlyt jelent biológiai zárás, stabilitás és platform switch tekintetében úgy, hogy nem kell az implantátum és protetikai elemek egymásba szorulásától tartanunk. Két platform átmérőt kínálunk, amiből a keskenyebb – még anatómiailag kedvezőtlen helyzetekben is kielégítő emergencia profil kialakítását teszi lehetővé – vékony implantátum esetén is szignifikáns platform switch mellett.