Callus® Implant Solutions

Keresés
Close this search box.

A CALLUS® Implantációs Rendszer

A CALLUS® Implantációs Rendszer kiemelten fontos célja a legmodernebb digitális technológiai alkalmazása, amely egyre egyszerűbbé és rugalmasan felhasználhatóvá teszi a rendszert a fogorvosok és fogtechnikusok számára.

A CALLUS® Implantációs Rendszer nemzetközi együttműködés eredményeként jött létre 2018-ban. Európa harmadik legrégebbi implantációs vállalkozásának az 1983-ban alapított Denti System Kft-nek a szakmai tapasztalatait, hagyományait és tudását ötvözi nemzetközi szakemberek – szájsebészek, implantológusok és fogtechnikusok- gyakorlati, innovatív tudásával.

Implantátumainkat, műszereinket és protetikai alkatrészeinket Európa különböző pontjain Németországban, Spanyolországban és Olaszországban gyártjuk, míg a közös európai minőségbiztosítási követelmények tanúsítása Magyarországon történik. A nemzetközi kereskedelem központja a németországi Nürnbergben, míg a nagykereskedelmi raktár Magyarországon található.

Nemcsak a gyártásban, de a fejlesztések terén is együttműködünk a világ vezető fogászati szakembereivel, sebészeivel és technikusaival. Az orvostudományi egyetemekkel együtt végzett kutatási és fejlesztési tevékenység magában foglalja a termékek külső és belső kialakítását, az implantátum testrész-fejrész csatlakozásainak tesztelését, felületi módosítások kialakítását, illetve a fejlesztések in vivo és in vitro kipróbálását is. Ezek a klinikai vizsgálatok biztosítják számunkra azt az innovatív, modern tudást, amely termékeinkbe beépítve biztonságos hátteret nyújt a felhasználó orvosoknak már 40 éve.

Így a CALLUS® Implantációs Rendszer Európa egyik legmodernebb, digitális technológiák terén élenjáró implantációs rendszere lett, amely felhasználói és a betegek számára is fejlett, prémium minőségű fogászati implantációs megoldásokat kínál. A CALLUS® Implantációs Rendszer filozófiája, hogy a legjobb ár-érték arányú, könnyen használható és mind a betegek, mind a felhasználók számára elérhető termékeket biztosítson. 

A CALLUS® Implantációs Rendszer kiemelten fontos célja a legmodernebb digitális technológiai alkalmazása, amely egyre egyszerűbbé és rugalmasan felhasználhatóvá teszi a rendszert a fogorvosok és fogtechnikusok számára.

A CALLUS® Implantációs Rendszerhez kapcsolódóan folyamatos oktatást és rendelkezésre állást biztosítunk a kiváló implantológiai megoldások elvégzéséhez.

 A CALLUS® termékek CE-jelöléssel rendelkeznek és megfelelnek a legmagasabb szabályozási követelményeknek.