Callus® Implant Solutions

Keresés
Close this search box.

Megjelent az „Alkalmazott dentális Implantológia” című könyv

Prof. Dr. Vajdovich István tollából

Az „Alkalmazott dentális Implantológia” célja, hogy olvasóinak valódi, gyakorlatban is alkalmazható tudást nyújtson, mellyel hidat képez az elméleti és a valós klinikai környezet között, ami minden fogászati implantológiai szakember számára nélkülözhetetlen.
A szerző könnyed, mégis tárgyilagos stílusa biztosítja, hogy a könyv nem csak informatív, hanem kellemes olvasmány is.

Facebook
LinkedIn

Az implantológia lett a fogorvoslás Phoenix madara. Megújította önmagát, és ezért korszerű maradt, készen áll a XXI. század kihívásaira. Elismerést érdemelnek mindazok, akik ebben a megújulásban részt vettek. Boldogok lehetnek mindazok, akik a fogorvostudomány ezen legújabb mezsgyéjén járhatnak.

Az 1983. március 8-án Magyarországon elsőként beültetett Denti Diakor implantátum 40. évfordulója inspirálta ennek a könyvnek a megjelenését, amelynek célja nem csupán az alapvető ismeretek átadása, hanem a dentális implantológia részletes és mélyreható megértésének elősegítése.

A könyv átfogóan tárgyalja az implantáció folyamatát az előkészítéstől kezdve a beültetésen át egészen az utókezelésig, és bemutatja azokat az innovatív módszereket és technikákat, amelyek segítségével a legjobb eredmények érhetők el.

Prof. Dr. Vajdovich István Magyarországon a modern fogorvosi implantológia úttörője. Több tízezer implantátum beültetésével hatalmas gyakorlati tapasztalatot halmozott fel, és kutatásai jelentős eredményeket értek el a fogászati implantológia területén. 

A Semmelweis Kiadó által megjelentetett könyv megvásárolható a szerző saját kezű aláírásával az oldalunkon, és minden érdeklődő számára lehetőséget nyújt arra, hogy részesüljön ebben az értékes tudásban és tapasztalatban.