Callus® Implant Solutions

Keresés
Close this search box.
Alkalmazott Dentális Implantológia című könyv borítója

Szerző által dedikált példányok

Prof. Dr. Vajdovich István

Alkalmazott dentális implantológia

A dentális implantológia alapjairól elméletben és gyakorlatban

„Az implantológia lett a fogorvoslás Phoenix madara. Megújította önmagát, és ezért korszerű maradt, készen áll a XXI. század kihívásaira. Elismerést érdemelnek mindazok, akik ebben a megújulásban részt vettek. Boldogok lehetnek mindazok, akik a fogorvostudomány ezen legújabb mezsgyéjén járhatnak.” Prof. Dr. Vajdovich István PhD (2022)

Az Alkalmazott dentális implantológia című könyv megjelenését a magyar fogászati implantológia egy fontos mérföldköve, az 1983. március 8-án Magyarországon elsőként beültetett Denti Diakor implantátum 40. évfordulója inspirálta. A könyv célja nem csupán az alapvető ismeretek átadása, hanem a szakterület részletes és mélyreható megértésének elősegítése.

A szerző célja, hogy olvasóinak valódi, gyakorlatban is alkalmazható tudást nyújtson, mellyel hidat képez az elméleti és a valós klinikai környezet között, ami minden fogászati implantológiai szakember számára nélkülözhetetlen. A szerző könnyed, mégis tárgyilagos stílusa biztosítja, hogy a könyv nemcsak informatív, hanem kellemes olvasmány is.

Prof. Dr. Vajdovich István, Magyarországon a modern fogorvosi implantológia úttörője. Több tízezer implantátum beültetésével hatalmas gyakorlati tapasztalatot halmozott fel. Kutatásai a fizika, kémia és más tudományágak ötvözetében is jelentős eredményeket értek el, amelyek a fogászati implantológia területén is új megközelítéseket eredményeztek. A Csongrád Megyei Kórház Szájsebészeti Osztály nyugalmazott osztályvezető főorvosa és címzetes egyetemi tanár „a kiemelkedő gyógyító és oktató munkájáért, a szájsebészet területén végzett iskolateremtő tevékenysége elismeréseként” 2011. március 15-én a Magyar Köztársaság Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetést vehette át.