Callus® Implant Solutions

Keresés
Close this search box.

WORKSHOP
HANDS-ON

2023.12.01. Budapest, Törley Hungarikum Museum

Mélyítő tapasztalatok és szakmai fejlődés

I. Callus Tudományos Konferencia
és XV. Denti Szimpózium és Baráti Találkozó.

Az év számunkra legizgalmasabb eseménye, a Callus International Scientific Congress, lezárult, és a pénteki hands-on kurzusok (2023.12.01.) méltán váltak a szimpózium kihagyhatatlan pillanataivá. Három kivételes kurzus nyújtotta a résztvevőknek a lehetőséget a gyakorlati szakmai fejlődésre és a tapasztalatok elmélyítésére.

Ezen élmények és tudások tükrében bízunk benne, hogy a résztvevők gazdagodva, új ismeretekkel és gyakorlati képességekkel térnek haza a szimpóziumról.

Facebook
LinkedIn

Dr. Dr. med.habil Oberna Ferenc

Sebészi varrattechnikák

A kurzus során a résztvevők szivacsokon és sertés állcsonton sajátíthatták el a dento-alveoláris és parodontális sebészetben alkalmazott varrattechnikákat. Dr. Oberna Ferenc úr vezetésével a legkiválóbb eszközök segítségével gyakoroltuk a szövetek pontos és feszülésmentes egyesítését.

Dr. Zöld Gábor és Dr. Mühl Attila

Rezektív alapokra helyezett rehabilitáció az implantológiában

A kurzus kiemelte a nagy kiterjedésű foghiányok rezektív alapon történő helyreállítását totális implantációval. Gyakorlati szekcióinkban a résztvevők modellen gyakorolhatták az implantátumok behelyezését és megismerkedhettek a fenntartható hídprotézisek készítésének követelményeivel.

Prof. Dr. Ates Parlar

Peri-implantitis és kezelési stratégiák

A peri-implantitis kezelésére összpontosító workshopon résztvevőink elsajátíthatták a diagnosztikai és kezelési stratégiákat, különös hangsúlyt fektetve a regeneratív megközelítésekre. A gyakorlati szekció során a résztvevők sertés állcsontokon gyakorolhatták a sebészeti és regeneratív technikákat peri-implantitis hibák kezelésére.