Callus® Implant Solutions

Keresés
Close this search box.

E-POSZTER szekció

Poszter Felhívás a kutató és- tudományos közösségek számára

Beadási határidő:

2023. október 31.

Tisztelt Kutatók
és Tudományos Közösség!

Örömmel jelentjük be, hogy az I. Callus Tudományos Konferencián és XV. Denti Szimpózium és Baráti Találkozón e-poszterelőadás szekciót szervezünk, melynek célja, hogy lehetőséget biztosítson tudományos kutatások bemutatására, beszélgetések kezdeményezésére és az ötletek megosztására. Szívesen látjuk a különböző tudományterületek képviselőit, akik a legújabb eredményeiket, kutatásaikat és eredményeiket szeretnék bemutatni.

Az E-poszterek megtekinthetők lesznek az I. Callus Tudományos Konferencia és XV. Denti Szimpózium és Baráti Találkozó alatt a kongresszusi térben valamint megosztásra kerülnek online a callusimplants.hu, callusimplants.com és a dentieducation.com weboldalakon

Poszterelőadás-szekció felhívás

Ezúton hívjuk és bátorítjuk az összes érdeklődőt, hogy nyújtsák be poszterük összefoglalóit a szimpóziumra. Releváns témakörök:

Új anyagok és technológiák az implantológiában, amelyek új lehetőségeket nyitnak az implantátumok tervezésében.

Szöveti integráció és csontosodás: Az implantátumok hatékonysága nagyban függ a környező szövetekkel való interakciótól. A poszterek ezen a területen vizsgálhatják az implantátumok és a szövetek közötti kölcsönhatásokat és a csontosodás mechanizmusait.

Digitális technológiák az implantológiában: A digitális tervezés és gyártás (CAD/CAM), a navigált sebészet, a 3D-szkenner és nyomtató technológiák egyre nagyobb szerepet játszanak az implantológia területén.

Klinikai vizsgálatok és esettanulmányok: A legújabb klinikai eredmények bemutatása és a bonyolult esetek bemutatása segíthet a tudás megosztásában és a legjobb gyakorlatok kialakításában.

Protokollok és kezelési stratégiák: Az implantológiai kezelési protokollok és stratégiák bemutatása, beleértve a komplex esetek kezelését, a protetikai tervezést, a beteg kezelését és a kezelési eredmények mérését.

A beküldött posztereknek tükrözniük kell az I. Callus Tudományos Konferencia és XV. Denti Szimpózium és Baráti Találkozó témáját, célkitűzését, összhangban kell lenniük a konferencia elveivel, valamint elősegíteniük kell a tudományos diskurzust és a tudás megosztását.

Benyújtási követelményei és menete

Formai és tartalmi követelmények: Az e-poszternek tartalmaznia kell az összes szükséges információt a projektről, beleértve a címet, a szerzőket és a hozzájuk tartozó intézményeket. 

az összefoglalást, a bevezetést, a módszereket, az eredményeket, a következtetéseket és az irodalmi hivatkozásokat. Az adatokat ábrák, diagramok, és táblázatok segítségével szemléltetheti.

Formátum: Az e-posztereket Power Point formátumban kell benyújtani. Videoposzter bemutatására is van lehetőség (lásd lenti PPT sablonok).

Személyes adatok: Az e-posztereknek tiszteletben kell tartaniuk a személyes adatok védelmét. Soha ne tüntessen fel olyan információkat, amelyek a betegek vagy a résztvevők személyazonosságát fedhetik fel, hacsak nincs rájuk előzetes engedély.

Szerzői jogok: Az e-posztereken megjelenített anyagoknak a szerzői jogokat is tiszteletben kell tartaniuk. Ha olyan képeket, ábrákat vagy más anyagokat használ, amelyeket nem Ön készített, győződjön meg róla, hogy rendelkezik a megfelelő engedéllyel a használatukra.

Tartalom: Az e-poszternek tartalmaznia kell az összes szükséges információt a projektről, beleértve a címet, a szerzőket és a hozzájuk tartozó intézményeket, az összefoglalást, a bevezetést, a módszereket, az eredményeket, a következtetéseket és az irodalmi hivatkozásokat. Az adatokat ábrák, diagramok, és táblázatok segítségével szemléltetheti.

Nyelv: Az e-poszeterekt magyar és angol nyelven is be lehet nyújtani.

E-poszterek prezentációja: A villámprezentációban a szerzők általában 2-5 percet kapnak hogy bemutassák a kutatásuk főbb pontjait. Ez magában foglalja a kutatás célját, módszertanát, eredményeit és következtetéseit.

Beküldési határidő:
A posztereket 2023. november 15-ig várjuk.

Elbírálás

Minden benyújtott poszter elbírálásra kerül a szervezők és a tudományos bizottság által. Az elfogadásról / elutasításról a benyújtást követően két héten belül értesítést küldünk.

A bíráló bizottság tagjai:

  • Prof. Dr. Vajdovich István, elnök
  • Dr. Mühl Attila, tudományos munkatárs
  • Dr. Kivovics Márton, tudományos munkatárs
  • Dr. Mandel Iván, tudományos munkatárs

Díjazás

A legjobb poszterek díjazásra kerülnek a konferencia záró ünnepségén.

Reméljük, találkozunk az I. Callus Tudományos Kongresszus
és a XV. Denti Szimpóziumon!

Üdvözlettel,
Prof. Dr. Vajdovich István

Kérjük, ossza meg ezt a felhívást a kapcsolatrendszerében,
hogy minél több kutató részt vehessen a szimpóziumon.
Facebook
LinkedIn
Email