Callus® Implant Solutions

Keresés
Close this search box.

Médiaajánlat

Tisztelt Üzleti Partnereink!

Nagy örömmel és izgalommal szeretnénk meghívni Önöket a „Callus Péntek Esti Beszélgetések” című rendezvényünk támogatására! Ez az esemény kivételes lehetőséget kínál az orvosi szakma 20-25 kiemelkedő képviselőjének egy exkluzív találkozásra és a legújabb kutatási eredmények, valamint szakmai tapasztalatok megosztására.

A rendezvény célja, hogy összehozza az orvosi közösséget egy kellemes és inspiráló környezetben, ahol a szakmai fejlődés és a baráti kapcsolatok építése egyaránt fókuszban áll. Ehhez azonban szükségünk van a támogatásukra, hogy ezt a rendezvényt minél emlékezetesebbé tegyük az összes résztvevő számára.

Továbbá, szeretnénk biztosítani Önöket a rendezvényünkön kínált előnyökről:

 

  • Kávé és Sütemény: A vendégeinknek a beszélgetések ideje alatt kávé és frissítő sütemények lesznek biztosítva.
  • Svédasztalos Vacsora: A rendezvény végén minden résztvevő részesül egy ízletes svédasztalos vacsorában.
  • Pincetúra és Italozás: Exkluzív pincetúra lehetőségünk lesz, ahol különleges borokat és italokat kóstolhatnak meg.

Minden támogató részéről egy kolléga érkezését várjuk

Támogatóként biztosítjuk Önöknek a következő előnyöket és lehetőségeket:

 

  • Kiemelt Megjelenés a Rendezvényen: Hozhatnak magukkal egy darab kis pultot és egy rollup-ot, amelyen megjeleníthetik saját vállalatukat, szolgáltatásaikat és termékeiket.
  • Online Láthatóság: Kihelyezzük vállalatuk logóját a rendezvény landing oldalán, valamint a közösségi média hirdetéseinken, így elérve a rendezvényre regisztrált orvosokat és szélesebb célközönséget is.
  • Helyszíni és Digitális Megjelenés: Vállalatuk logóját kihelyezzük a rendezvény helyszínén futó digitális eszközökre, ezzel is növelve a vállalati brand ismertségét.
  • Célzott Elérés: Az elért célközönség 20-25 orvos, akiknek kiváló lehetősége nyílik megismerkedni vállalatukkal és az Önök által kínált innovatív megoldásokkal.

Bízunk benne, hogy csatlakoznak hozzánk ezen a különleges eseményen, és együtt segítünk abban, hogy ez a rendezvény sikeres és élménydús legyen minden résztvevő számára.

A TÁMOGATÓI RÉSZVÉTEL DÍJA

80.000 FT + ÁFA

Amennyiben érdeklődnek a támogatási lehetőségek iránt, kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

Köszönjük, hogy fontolóra veszik a támogatást, és várjuk, hogy a rendezvényünk részesei legyenek!

Tisztelettel,
Callus Péntek Esti Beszélgetések Szervezői

2023. március 31. videó összefoglaló

JELENTKEZÉS TÁMOGATÓNAK

További információ: