Callus® Implant Solutions

Keresés
Close this search box.
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Callus – Dicom guide

április 11. | 6:00 du.-8:00 du.

14.900 Ft

Dr. Varga Endre

Fogorvos, Dentoalveoláris Szájsebész,
Implantológus szakorvos

Dr. MÜHL ATTILA

magánfogorvos, parodontológia, orális implantológia, dentoalveolaris sebészet és fogpótlástan szakorvosa

Nap
Óra
Perc
Sec.

WEBINÁR

CALLUS-dicomLAb guide

irányított sebészeti előadás és szolgáltatásbevezetés- esetbemutatással

Guide iránt érdeklődő Callus felhasználók számára

TEMATIKA:

  • guide elméleti előadás
  • esetbemutatás (tervezés és műtét)
  • CALLUS guide szolgáltatás bevezetés demó

Kollaboráció és munkafolyamat egy platformon

A fogászati ​​implantológia az elmúlt néhány évtizedben hatalmas átalakuláson ment keresztül. Az implantátumok rohamos fejlődése, az olyan új képalkotó módszerek megjelenése és elterjedése, mint a CBCT és az intraorális szkenner, valamint a digitális technológiák bevezetése, mind-mind formálták a foghiánypótlás és protetika területét. Miután elértük azt a szintet, hogy a kereskedelemben kapható implantátumok sikeressége és túlélési aránya kiemelkedő volt a tervezett beültetés esetén, a fókusz a beültetés pontosságára és kiszámíthatóságára tevődött át a mindennapi fogorvosi gyakorlatban.

A szerző itt lépett pályára, és olyan kérdésekkel kezdett foglalkozni, mint az implantációs műtétek tanulási görbéje, hatékonysága és pontossága, a műtét közben felmerülő kockázatok minimalizálása a legújabb technológiákkal és hogyan lehetne ezeket a fejlett digitális technológiákat a mindennapi kezelések részévé tenni.

Az előadás során az implantációs fogászat legforróbb kérdéseire keressük a választ.  Egyrészt bemutatásra kerül a legújabb klinikai vizsgálat és utánkövetésének eredménye, pontossági és hőtani vizsgálatok. Hogyan használhatjuk ki a legjobban a jelenlegi digitális berendezéseket, és hogyan használhatjuk őket ténylegesen pácienseink javára? Hogyan tudnánk a digitális fogászat szereplőit és a szükséges eszközöket egy komplex munkafolyamatban összekapcsolni gyártótól és márkától függetlenül? Hogyan fog hatni az árakra, és az egész piacra egy hatékonyabb munkafolyamat? Az előadás az implantológia leglényegesebb problémájára is keresi a választ: hogyan lesz az implantációs fogpótlásból a tömegek számára megfizethető megoldás a foghiány kezelésére?

AJÁNDÉK

A résztvevők első Callus guide sablonja 50% kedvezménnyel rendelhető meg – mentoring szolgáltatással. Valamint a sablonhoz rendelt implantátumok mellé a fejrészeket 0 Ft-ért adjuk ( titánbázis, vagy pre-milled tömb)

Részletek

Dátum:
április 11
Időpont:
6:00 du.-8:00 du.
Összeg:
14.900 Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:

Helyszín

Webinár