Callus® Implant Solutions

Keresés
Close this search box.
Események betöltése

Prof. Dr.
Szalma József

PhD, DSc, egyetemi tanár, tanszékvezető

Nap
Óra
Perc
Sec.

Támogató partnereink:
Fejér-Fog Kft., Botiss Magyarország Kft.

ALKALMAZOTT DENTÁLIS IMPLANTOLÓGIA 1.

Hands-on tréning, fúrás-és csontpótlás gyakorlat

ötödéves fogorvostan-hallgatók számára

Implantátumos fúrás-, csontpótlás
és lateral sinus ablak preparáció
gyakorlat ötödéves fogorvostanhallgatók számára

Referenciánk a Pécsi Egyetem, ahol nagy sikert aratott komplex gyakorlatunk mind a klinikai orvos-trénercsapat, mind a hallgatók körében.

Minden hallgatónak lehetősége nyílik a legmodernebb implantációs motorral és megfelelő könyökdarabbal dolgozva műcsonton implantátum behelyezésére. Ehhez w&h márkájú implant motorral és 20:1-es fényes kézidarabokkal szerelünk fel 2 munkaállomást. Callus implantátumokat és ehhez rendelt Callus műszerkészletet kínálunk a legfontosabb művelet elvégzéséhez,
a beültetéshez. Két másik munkaállomást is felállítunk implantmotorral és sebészi egyenesdarabbal.

A résztvevők számának megfelelő mennyiségű tojás áll rendelkezése, amin a lateral sinus ablak preparációja gyakorolható. A membrán elválasztásához is hozunk kéziműszereket. Ugyanennél a két állomásnál szimultán tudnak a hallgatók defektussal rendelkező mű állcsonton valódi bovin eredetű csontpótlóval, megfelelő kéziműszerrel augmentációt gyakorolni.

A munkát a Botiss Cerabone eredeti, de nem steril anyagával végezzük el. Sertés pericardium, valódi Jason membránnal fedik a résztvevők az augmentátumot. Igény szerint szegecsekkel fixálható a membrán.