Callus® Implant Solutions

Keresés
Close this search box.

No limits!

Go DIGITAL with Callus Implants!

Korlátok nélkül az implantológiában

A Callus PRO rendszer protetikai csatlakozását mély, 2x 12°-os kúp és 1.2 mm hosszúságú hatszög indexelés alkotja. A mély kúpos kapcsolat a biológiai zárás garantálásán túl a vékony implantátumok mechanikai ellenállását hivatott biztosítani.

Korlátlan sebészet

Egyértelmű sebészeti módszereket és felhasználóbarát műszereket kínálunk. Lehetővé tesszük ügyfeleink számára, hogy a legkomplexebb klinikai forgatókönyveket is hatékonyan kezeljék, miközben megfelelnek a betegek növekvő elvárásainak.

Határtalan protetika

Olyan protetikai megoldásokat támogatunk, amelyek szoros együttműködést tesznek lehetővé fogorvosok és a laboránsok között, egymás követelményeinek kölcsönös megértése és műszaki ismerte alapján.

Fókuszban

Szimpózium

Szakmai előadások

A szombat tudományos előadásai izgalmas és mélyreható betekintést nyújtottak a dentális implantológia aktuális kérdéseibe. Minden résztvevő további 12 akkreditált ponttal is gazdagodott.

TOVÁBB »
Szimpózium

Mélyítő tapasztalatok és szakmai fejlődés

Az év számunkra legizgalmasabb eseménye, a Callus International Scientific Congress, lezárult, és a pénteki hands-on kurzusok (2023.12.01.) méltán váltak a szimpózium kihagyhatatlan pillanataivá. Három kivételes kurzus nyújtotta a résztvevőknek a

TOVÁBB »
Szimpózium

E-poszterek értékelése és díjkiosztó

Az idei jubileumi szimpóziumunk különlegessége volt az e-poster pályázat, amelyre 10 rendkívül magas színvonalú munka érkezett be. Ezeket a kiemelkedő pályaműveket a nagy előadóteremben kiállítottuk, lehetővé téve a résztvevők számára,

TOVÁBB »

Rock

your workflow

Az interfészünk megtalálható
a legismertebb CAD/CAM rendszerekben

A Callus Pilot Guide alkalmazásával végzett enosszális implantáció során a sablonnal végzett előfurat, illetve a lépcsős magfúrók alkalmazása után szabad kézzel kell az implantátumokat behelyezni.

A Callus Pro sebészeti tálca az összes navigált sebészethez szükséges eszközt tartalmazza, anélkül, hogy további eszközöket kellene vásárolni.

GO DIGITAL

with Callus Implants!

A Callus implantátumok kompatibilisek a legtöbb implantátum rendszer platformjával, ezért az interfészünk megtalálható az összes népszerű CAD/CAM rendszerben.